måndag, februari 25, 2008

Präktiga sportbladet, del 2

Då var det dags igen (läs tidigare inlägg). Som huvudrubrik (!) på aftonbladet.se möts man av den enormt viktiga nyheten att "hela fotbollsnorge" har upprörts av att Tromsös målvakt Sead Ramovic blev lite väl upprörd och skrek "Break his legs, break his fucking legs!" i en träningsmatch (!) häromdagen. Anledningen var att Kalmars David Elm stod och masade med bollen ute vid hörnflaggan för att få tiden att gå.

Klart det inte är helt okej att ropa "bryt hans jävla ben", men någonstans borde det där ha stannat mellan en ursäkt berörda emellan och inte blivit huvudnyhet på nordens största tidning. Till saken hör också att både Kalmar och Tromsö verkar se saken som utagerad efter att Ramovic har bett om ursäkt.

Misstänker att det inte stått något i Svenska medier om att både EU- hövding Barroso och statsminister Stoltenberg är på Svalbard för att öppna ett frövalv, där de ska förvara fröer från hela världen- för att ha som typ sista utpost om allt annat går åt skogen i världen? Nej, för det inte lika högt "nyhetsvärde". Suck.

Den fotbollsspelare som inte ropat "sparka ner honom", "fäll honom" eller liknande kan hänga på Aftonbladets präktighetskampanj, vi andra kan diskutera lite viktigare saker...

För övrigt- har bestämt mig för att hålla på Tromsö i norsk fotboll. Det är ju närmsta laget...

Inga kommentarer: