fredag, februari 01, 2008

Miljöfascisterna laddar om

Hela valrörelsen tjatade M och Kd om hur dyrt det var att köra bil. Nu sätter man sin TREDJE skattehöjning i gång (bensinskatt, höjd trafikförsäkring och nu igen höjd bensinskatt).

Kultur- och miljötomtarna kan sitta i Stockholm och Göteborg och svamla om klimathotet, jävlas med vanligt folk och sedan ta en semesterresa till Tailand. Hyckleri säger jag bara!

Det är ganska talande att den borgerliga regeringen inte har vågat återuppta den ganska moderata klimatskatten på flyg som den förra regeringen inrättade. En skatt som var smidig och dessutom differentierad utifrån bostadsort. Ingen skatt på flyg från t.ex. Vilhelmina och Arvidsjaur, halv skatt från Umeå och Luleå samt full skatt på helt onödigt resor som Stockholm-Göteborg. Men det är klart- varför skulle borgarna genomföra skattehöjningar som drabbar sina egna väljare i Stockholms innerstad? När de i stället kan jävlas med sossarnas väljare i norrland?

Läs vad jag skrev om flygskatten tidigare.

Och till alla miljötomtar inom vänstern (hej Jöran!): Tror ni att vi verkligen vinner stöd för vår politik genom att jävlas med folk med åtgärder som inte ger nämvärd effekt?

Inga kommentarer: