söndag, augusti 23, 2009

Trevlig helg med Adv Civ i Falkenberg

Sitter hemma och försöker städa, diska och kanske även surfa runt lite efter arbeten. Åkte i fredags efter jobbet ner till Falkenberg och besök hos en vän.

På fredagen gick vi en runda på stan och drack lättöl och cola-light. Alltid lika intressant att vara nykter bland pöbeln!

Lördagen startade huvudnumret för helgen: Ett parti i Adv Civ. Klicka på länken om du undrar vad det är. I korthet är det ett brädspel modell strategi som tar en heldag. Bör inte planera för att det ska ta slut på mindre än 12 timmar. Nu blev det ändå så, mycket beroende på att vi bara var fyra stycken.

För andra gången då jag spelar spelet så visade värden det dåliga beteendet att vinna spelet. Mycket dåligt tycker jag! Oartigt! I övrigt var han dock en mycket god värd.

Då spelet tog slut tidigt så åkte de andra två deltagarna hem och jag och min vän nykteristen beslöt oss att ägna oss åt lite svensk kulturvård. Det var nämligen logdans i Långås loge utanför Falkenberg. Face84 och Niceguys spelade modern dansbandsmusik. Mycket trevligt, vi åkte hem relativt tidigt, trötta. Det fanns tre huvudsakliga grupper där: Lokalbefolkning som festade hårt, folk från diverse dansskolor som var så seriösa, samt de som var där för att dansa mer prestigelöst. Vi placerade oss själva i den sista gruppen. Framåt midnatt så hade den sista gruppen krympt betydligt, dansskolefolket dansade med sig själva och lokalbefolkningen var lite väl fulla. Dags att åka hem således!

Trevligt var det! Skönt med lite dans på en riktig loge. Banden var riktigt bra.

För övrigt älskar jag E6 genom Halland! När ska den bli lika bra i Bohuslän? Rak, fin och t.o.m. 120-gräns bitvis. Trevligt. De 10 milen från Falkenberg till Göteborg går fort!

Inga kommentarer: