lördag, augusti 25, 2007

Skærp er nu...

Det fortsætter att snurra i bloggosfæren. Fortfarande vill vissa vældigt gærna att inbrottet och øvergreppet mot Kinnunen (sd) med sambo ska vara utført av den ena eller andra nazistgrupperingen. Uppenbarligen så litar man stort på såvæl afa som borgerlig media. Det gør inte jag. Inte minst så tycker jag att agerandet mot sambon bær spår av oførståelse mot ett brottsoffer som jag inte førvæntar mig av folk som anser sig stå till vænster i politiken. Lægger man dærtill hennes speciella situation som aktiv i ett homofobiskt parti, med en avvikande uppfattning i HBT-frågor - då behøver man inte vara ett feministiskt geni før att inse att hon ær utsatt før press.

Æven en sverigedemokrat ær ett brottsoffer. Att inte førstå det ær att inte vara bættre æn terroristerna i afa. Gå in på www.socialism.nu och titta, t.ex. i tråden før Øvre Norrland så ser ni vilket demokratiskt sinnelag dessa mænniskor har.

Læs Kinnunens egna, utåtlæmnande, beskrivning om vad som hænde. Før en gångs skull tror jag på dem. Logiken om att de gærna skulle vilja visa att fascisterna minsann hatar Sd tycker jag håller. Det skulle ju vara ett bra argument før dem i sin "operation whitecleaning" i sitt parti. Førlåt Daniel, nu gjorde jag det igen.

Inga kommentarer: