onsdag, juni 27, 2007

Læs detta och njut!

Det ær inte alla som får suga upp en dålig chef med damsugare... Læs hær.

2 kommentarer:

Frukostflingan sa...

*skrattar* hoppas du inte när några sådana tankar om din chef! ;-)

Walle sa...

Jo, faktiskt just nu... Jag har gått in och jobbat extra för en kamrat som ville vara ledig. Det gör att jag just nu jobbar fem dar, ledig en, jobbar tio. Mycket natt, mycket pengar.

Idag är den lediga dagen. Då får jag ett sms där hon undrar om jag kan jobba i natt pga sjukdom. Då svarar jag: "Nej, tyvärr inte. Om jag jobbar natt i kväll jobbar jag 16 dar i rad. /Mikael". Som svar på detta får jag: "Ja men du har tatt endel a stina sine vakter å d ska ikje gå ut over hotelet."

What!

1) Tillrättavisning över SMS? Är hon go eller?
2) Det är bara två pass jag tagit av Stina, jag hade många sedan tidigare. Jag skrev upp på vaktlistan/schemat exakt vilka jag bytte och med vem. Då hade hon sin chans att protestera mot att jag jobbade för mycket.
3) Vilken chef med någon hjärna skulle vilja att en relativt nyanställd jobbade 16 dar i rad? Kvalité, ett begrepp som är bekant för någon. Jag är ju inte den enda på bygget...

Hon kunde i stället ha ringt mig och sagt att om jag tar natten i dag så fixar hon någon annan till mitt kvällspass i morgon (lättare att få folk till)... Men, nej då. Hon väljer att vara en *censur*!

En sådan här grej till och jag går till chefen (den riktiga alltså, inte denna sorgliga ursäkt för arbetsledning).